Остання "Культурна оборона" у Києві

“Культурна оборона” - це благодійне YouTube-шоу, створене за ініціативи STAND UP Battle Club. Основна мета - зібрати якомога більше донатів на ЗСУ під час шоу.

Шоу існує з початку війни і користується неабияким успіхом у українців. Протягом майже 2 годин резиденти клубу разом із спеціальним гостей обговорюють новини, діляться різними життєвими ситуаціями, сміються та заряджають позитивом більше 150 000 глядачів у кожному випуску. А ще й мають дуже корисний результат - донати, які потім відправляють на потреби армії і у благодійні фонди.

Тож, якщо ви ще не бачили “Культурну оборону” радимо швидше заходити на YouTube або у вас є остання можливість побачити проєкт “Культурна оборона” вживу.

Нещодавно, STAND UP Battle Club виклали у своєму телеграм-каналі анонс останнього випуску “Культурної оборони”:

Знаємо, що заінтригували, але у всього повинен бути, як початок, так і кінець 🫣 І ми щиро рекомендуємо не пропустити цей випуск! Наша мета незмінна — зібрати якнайбільше донатів для ЗСУ і підняти настрій та бойовий дух усіх глядачів 😉 І на цей раз — жодних виключень! Тому, чекайте нас 11-го листопада у «Будинку кіно» в Києві!- телеграм-канал STAND UP Battle Club

Не знаємо, чи дійсно це останній випуск шоу чи коміки просто вирішили “підігріти інтерес”, але таку можливість не можна втрачати! Тож, давайте ще раз, щоб краще запам'ятати.

🗓 Коли?

11-го листопада

📍 Де?

“Будинок кіно”, Київ

А квитки можна придбати ось тут.

Ми будемо! А ти?😉